Om Invest Pension

I Invest Pension er vi tæt på kunderne. Via stærke strategiske partnerskaber, møder vi kunderne der hvor de er, og sammen med den rådgiver de kender. 

Vi gør pension til en naturlig del af værdi tilbuddet hos vore partnere, hvilket gør os i stand til at levere den bedste service til kunderne.

I samarbejde med Skandia i Danmark tilbyder vi pension, forsikring og sundhedsordninger som er innovative og konkurrencedygtige i markedet. Vi skræddersyer vores løsninger til den enkelte kundes behov, så vi sikrer optimal afdækning af kundens behov.

Vi gør en dyd ud af at kunne tilbyde vores kunder markedets mest attraktive ordninger. Derfor arbejder vi altid intenst i vores indledende analysefase, for sammen med kunden, at kunne danne os det bedste overblik over eksisterende ordninger, og få den bedste rådgivning ud fra den eksisterende ordning, samt de muligheder der ligger i markedet nu og fremover.

I Invest Pension er vi landsdækkende, og tilbyder altid vores kunder et personligt møde, med kompetent rådgivning, i forbindelse med indtegningen hos os.

 

Afkast top 3 - en måned